Andreea, tânăra rănită la Westminster are nevoie de rugăciunea noastră

Viață și moarte. Rugăciune și implicare. Oameni alături de oameni! Este paradoxal, dar moartea unește, de multe ori, mai mult decât viața. De ce? Pentru că nu ne prețuim viața îndeajuns, nu o mai vedem ca dar al lui Dumnezeu, ca participare la viața Sfintei Treimi. Dar, când moartea își ia tributul, deodată viața devine prețioasă, devine… Viață!

Nu îmi vedeam astăzi capul de treburile ciocoieşti de la birou, când FB-ul mă întreabă dacă sunt bine. Recunosc, nu prea mă descurc cu administrarea contului şi apăs şi eu pe acolo butoanele… „Ce l-o fi apucat să mă întrebe dacă sunt în siguranţă, la Londra? Prea multe ştie despre mine, pe unde hălăduiesc şi cu ce nimicuri îmi umplu viaţa”, zic…

Apoi am văzut grozăvia!

Câți dintre noi nu trecem pe lângă moarte clipă de clipă? Conștientizăm noi cât este de mare darul lui Dumnezeu de a mai prinde o clipă, aici, în anticamera Împărăției lui Dumnezeu. Mai profund, câţi dintre noi suntem pregătiți să dăm ochii cu Doamne Doamne aşa, pe nepusă masă?

Suferința şi moartea te şi ne scot din amorțeală. Egoist spui „puteam să fiu eu acolo” Dar te-a şi m-a păsuit şi de această dată.

Te simţi norocos? Atunci hai în seara acesta la rugăciune pentru cei doi fraţi români ce se luptă acum cu moartea…

Andrei şi Andreea – doi români ce au nevoie de rugăciunile noastre 

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că din informaţiile obţinute de la autorităţile britanice, au fost identificate două persoane de cetăţenie română care au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalele din zonă în vederea acordării asistenţei medicale.

Astăzi, 23 martie 2017, știm mai mult. Andrei şi Andreea. Un cuplu de tineri ce se afla într-o scurtă vacanţă la Londra. Andrei şi Andreea au fost surprinşi pe Podul Westminster de către maşina condusă de către terorist. Din ultimele informații, Andrei  e stabil, are trei degete rupte şi un picior fracturat, pus în gips. 

Despre Andreea, din păcate, nu avem informații confirmate de ieri de la ora 14.30, starea ei fiind foarte gravă. Neoficial, de la o tânără româncă implicată direct în ajutorarea celor doi, am aflat că Andreea este într-o stare critică. Are „multiple fracturi şi leziuni“, iar plămânii plini de apa Tamisei, îi sunt menţinuţi în funcţiune cu ajutorul aparatelor.

Atât ştim. Atât putem face. O candelă aprinsă şi o rugăciune. Solidaritate prin rugăciune. Ca neam!

Pentru că puterea rugăciunii, a ta unită cu a mea şi cu a prietenului tău, este mare şi de mare preţ înaintea lui Dumnezeu. Puterea rugăciunii a stins puterea focului, gurile leilor le-a încuiat, mânia vrăjmaşilor a înfrânt-o, războaie a potolit, lupte a curmat, vifore a domolit, demoni a gonit, porţile cerului a deschis, legăturile morţii le-a risipit, bolile le-a vindecat, supărările a depărtat.

Puterea rugăciunii noastre o poate ajuta şi pe Andreea. Nu trebuie mult. Un gând doar. Nu trebuie să vă opriţi din activitățile zilnice. Fiecare cât poate şi ce poate. Dacă ai timp de un acatist e bine, dar e de ajuns şi un „Doamne ai mila!“

Este al nostru să ne rugăm, să îngenunchem, să fim alături de cei care nu își pot opri lacrimile în aceste clipe. Nimic nu ne oprește să aprindem candela și pentru victimele de la Westminster. Şi pentru Andreea!

96 de gânduri despre “Andreea, tânăra rănită la Westminster are nevoie de rugăciunea noastră

 1. Andreea Docan zice:

  Puteam fi eu…pt ca e o zona frumoasa unde m-am destins de atâtea ori…am uitat de necazuri si greutati pe același pod.podul de peste Tamisa la Winsmester….toată credință mea este pt Andreea(coincidenta de nume.nu?) …pentru sănătate si putere de luptă. Lupta Andreea…..Doamne ajuta!

  Apreciază

  1. Alina zice:

   Doamne ….o sa moară în spitale aici. ..medici nu sunt deloc ca și în România. ..buni și răspund repede. ..sunt assistent medical aici și doamne multe văzui. …DUMNEZEU sa fie cu ia ….puteam fi oricare și oricine. .

   Apreciază

 2. Denis Petrușan zice:

  Domnul Isus să aibe milă de Andreea și Andrei, să lase vindecare deplină peste trupurile lor iar familiilor lor, Dumnezeu să lase mângâiere peste ei. 🙏🏽 Doamne ajută, Doamne dă izbândă!🙏🏽 Amin!

  Apreciază

 3. Gabriela M. zice:

  Multa sanatate si sa va intoarceti cat mai curand in familiile voastre! Va imbratisez cu drag si ma rog pentru voi! Dumnezeu sa va ajute,sa va miluiasca si sa va mantuiasca,dragi copii!

  Apreciază

 4. Veronica zice:

  Cu o zi inainte la aceiasi ora am fost eu cu fiica mea in aceasi zona la spitalul de langa pod.puteam sa fim noi in locul acelor victime nevinovate…doamne ajutai si dale putere sa lupte sa trăiască..dumnezeu este cu voi..AMIN

  Apreciază

 5. Florentina zice:

  Dumnezeu sa aibe grije de tine si prietenul tau 😢 Fii o luptatoare si invinge necazul care tii sa dat ieri…”Femeia invinge totul” asa poti face tu acum ! Dumnezeu te va face bine dar si tu trebuie sa-l ajuti sa lupti alaturi de el !

  Apreciază

 6. Rudolf zice:

  Doamne asculta rugăciunile oamenilor si ruga mea pentru aceasta ființa nevinovata si dai zile de trăit in continuatoare sa se poată bucura de viața ai mila doamne dai zile si din zilele mele doamne. Amin

  Apreciază

 7. danafaina zice:

  Doamne, Dumnezeul nostru, te rog in Numele fiului Tau care a murit in locul nostru, sa te atingi cu mana Ta vindecatoare de Andreea, sa-i dai iarasi viata, si sa-i fii alaturi cu mangaiere, vindecare si pacea Ta care intrece orice pricepere.

  Apreciază

 8. Rugan zice:

  Infiorator…
  Puteam sa fiu si eu ,oricare dintre noi putea sa se afle in acea zi blestemata pe pod…Doamne ai mila de ea si da-i zile ,fa-o bine !!!!O sa ma rog pentru tine Andrea!!!

  Apreciază

  1. George zice:

   Este o fagaduinta din partea Domnului Isus caci mare putere are rugaciune fierbinte a celor neprihaniti intrun loc in sfanta scriptura spune ca daca vom bate la portile cerului se vor deschide daca vom cere ne va da daca vom cauta vom afla ceea ce avem nevoi nui deajuns doar sa bati o singura data trebuie insistenta staruie in rugaciune pentru cauza aceasta impreuna cu mine intrun alt loc din scriptur cuvantul sfant ne spune ca o femeie venea des la judecator staruia de el sai faca dreptate si el intotdeauna o refuza dar intro zi judecatorul acesta a zis in mintea lui sa hotarat sai faca dreptate din pricina insistentei femeii acelei de aceea te indemn si pe tine frate sau sora de credinta prieteni sa nu incetam din rugaciune caci imparatul imparatilor poate sa ne asculte si sa intervina el e medicul medicilor Domnul Isus e numele luo prin ranile lui de pe cruce spune biblia santem tamaduiti ALELUIA AMIN RUGATIVA

   Apreciază

 9. Mariana R. zice:

  Pacat,de tot ce se intimpla in lumea asta.Fiinte nevinovate care trebuie sa plateasca cu viata sau sa sufere.
  Dumnezeu sa’i ocroteasca si sa-i vegheze zi si noapte.Sa le aline din durere.Lupta Andreea trebuie sa te faci bine! Doamne ajuta!

  Apreciază

 10. Marius zice:

  In loc sa va cacati pe voi cu articolul asta si cu Amin pe facebook mai degraba ati fi facut cu adevarat un minim de efort si ati fi facut o campanie de strangere de fonduri nu Amin pe facebook, sunt multe siteuri care deja au auzit de aceasta problema si au creat o categorie, puneti mana si faceti ceva cu adevarat si nu vorbe in vant.

  about.justgiving.com/crowdfunding/categories/emergencies/westminster-attack

  Apreciază

 11. Rodica zice:

  Andreea si Andrei…
  Toata puterea noastra de gandire,de emotie,de traire,este acum si aici pentru voi. Pentru tine Andreea si pentru tine Andrei.
  Cu toata energia fiintei noastre noi suntem cu voi,un tot,bland si putrnic,cu toata iubirea si ingaduinta Dumnezeului nostru!
  Doamne fii cu noi!

  Apreciază

 12. lavynya vinka zice:

  Doamne ajuto sa se faca bine dumnezeu e bun si o sa te faca bine sa te intorci la familia ta la parinti tai si la copiii !daca ai ?ajuto doamne sa se faca bine !!

  Apreciază

 13. Anca zice:

  De multe ori ne intrebam:”De ce eu,Doamne?”.El are un plan maret cu fiecare din noi chiar dacă noi nu înțelegem uneori.Dar odată cu încercarea Dumnezeu a pregătit și mijlocul sa ieșiți din ea.Acum sunteți voi dar mâine pot fi eu,de aceea trebuie sa ne rugam unii pt alții,”sa plângem cu cei ce plang…”sa fim uniti.Dumnezeu sa va binecuvinteze și sa fie cu voi.El sa trimita îngerii Săi păzitori asupra voastră,El sa se atinga de trupurile voastre și sa va dea vindecare.Credeti în puterea Lui de vindecare!!!!

  Apreciază

 14. vasilica zice:

  Doamne Isuse Hristoase ai mila si de Andreea.Cu rugaciunile sfintului Nicolae,cu rugaciunea sfintului Spiridon ,cu rugăciunea sfîntului Mina,cu rugăciunea sfîntului Nectarie,cu rugaciunea sfintului Gheorghe purtătorul de biruință ,cu rugăciunea sfîntului Dimitrie Izvoritorul de mir,Cu rugaciunea Maicii noastre din Cer ,cu rugăciunea tuturor sfinților te rog vindecă o pe Andreea care zace pe pat de spital la Londra si trimite i ei îngeri păzitorii serafimi si heruvimi sa o păzească .Ajuta i si mingie-I si pe cei dragi ai ei.ITI MULTUMESC DOAMNE IISUSE HRISTOASE SALVATORUL NOSTRU AL TUTUROR!!!
  Tatăl nostru ,
  Care esti in ceruri ,
  Sfintească se numele tau,
  Vie Împărăția Ta,
  FACASE VOIA TA,
  Precum in cer asa si pre
  Pămînt.
  Pîinea noastra ,cea de toate zilele .
  Da ne o noua astăzi.
  Si ne iartă noua greselile noastre
  Precum si noi iertam gresitilor nostrii
  Si nu ne duce precum noi in ispita
  Si ne izbaveste de cel rău
  Ca a ta este puterea ,marirea si slava
  Amin!!!
  DOAMNE îndură te de Andreea si vindeca o, Fa o minune si cu ea si vindeca o de pe patul de spital .Amin!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s